LOKALNI IZBORI 2021


- PGO 2017.-2022.

- Pristup informacijama

Baner

- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Obavijest osobama koje obavljaju gospodarsku djelatnost na otoku- subvencioniranje vode
Srijeda, 17 Travanj 2019 11:45

Novim Zakonom o otocima uvedene su i dodatne kategorije korisnika koje ostvaruju pravo na subvencioniranu vodu. Jedna od njih su fizičke i pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost na otoku-otočni gospodarstvenik.


Ugovoreni isporučitelj vodne usluge Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU može isporučivati otočnim gospodarstvenicima vodu za ljudsku potrošnju bez ograničenja u količini, a gospodarstvenici će moći ostvariti povrat troškova do maksimalno 50 % ukupnog troška prijevoza dostavljene vode.

Sve fizičke i pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost na otoku, ako su uredno prijavljeni kao gospodarski subjekti u zakonskim varijantama, imati će pravo na subvencioniranu cijenu vode i po toj osnovi, a to će pravo ostvariti kroz potpore male vrijednosti koje će detaljno biti definirane Programom.

Stoga pozivamo sve gospodarstvenike Općine Nerežišća koji će koristiti usluge prijevoza vode, da prate stranice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te sačuvaju račune prijevoza kako bi po objavi natječaja imali potrebnu dokumentaciju.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.