LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Ponavljanje drugog postupka javne rasprave za projekt Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Nerežišća
Petak, 12 Travanj 2019 10:29


Općina Nerežišća je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Nerežišća, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Općina Nerežišća, Grad Hvar, Grad Komiža, Grad Stari Grad, Grad Supetar, Grad Vis, Općina Postira, Općina Bol, Općina Jelsa, Općina Milna, Općina Pučišća, Općina Selca, Općina Sućuraj, Općina Sutivan i Općina Šolta. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA).

Sukladno uputi NOP-a, NP ponovno pokreće postupak javne rasprave za predmetni projekt, koji će trajati od 12.04.2019. godine do 28.04.2019. godine.

Pozivaju se operatori elektroničkih komunikacija na sudjelovanje.

Očitovanja operatora zaprimati će se putem elektroničke pošte, tj. dostavom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama:


1. Obavijest o ponavljanju drugog postupka javne rasprave za projekt Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Nerežišća (poveznica)

2. Prilog 3_JR_II (poveznica).

3. Izvješće o provedenom ponovljenom drugom postupku javne rasprave PRŠI Nerežišća


NAPOMENA:

Rezultate mapiranja na temelju Q42018 podataka iz HAKOM aplikacije trenutno nije moguće nadopuniti posljednim podatcima o finalnim korisnicima jer je proces prikupljanja i definiranja broja finalnih korisnika na inicijalnim bijelim adresama (proizašlim iz podataka Q42018 HAKOM aplikacije) u tijeku. Na poveznici Prilog 3 nacrta PRŠI se nalaze raspoloživi podatci o korisnicima (rezultati mapiranja iz prethodne javne rasprave) za koje se ne jamči točnost.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.