LOKALNI IZBORI 2021


- PGO 2017.-2022.

- Pristup informacijama

Baner

- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


NATJEČAJ ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA
Utorak, 15 Listopad 2019 11:39

Na temelju članka 6. Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnoga prostora („Narodne novine“ broj 125/11, 64/15, 112/18) i članka 4. Odluke o poslovnom prostoru u vlasništvu Općine Nerežišća (“Službeni glasnik Općine Nerežišća” broj 2/12, 7/14), općinski načelnik Općine Nerežišća utvrđuje tekst i raspisuje sljedeći NATJEČAJ ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA.PREDMET ZAKUPA

- Poslovni prostor u Nerežišćima, na adresi: Trg sv. Petra 1, dio zgrade zvane „Društveni dom“, označen u zemljišnim knjigama općinskog suda u Splitu kao čest.zgr.205 k.o. Nerežišća, i to upravo zapadni dio prizemnog poslovnog prostora, površine 16,5 m2.

- početni iznos mjesečne zakupnine: 880,00 kuna (slovima: osamstoosamdeset kuna), zakupodavatelj nije u sustavu PDV-a,

- namjena: frizerski saloni i saloni za uljepšavanje,

- trajanje zakupa: pet godina (uz mogućnost produženja),

- poslovni prostor je prilagođen za obavljanje djelatnosti koja je planirana, a što je utvrđeno zapisnikom o stanju i opremljenosti poslovnog prostora.


NATJEČAJ ZA DAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA, DOKUMENT PREUZMITE PUTEM POVEZNICE, OVDJE.

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.