- Prijava OV- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Priznanje Udruženja obrtnika Brač PDF Ispis E-mail
Utorak, 18 Ožujak 2014 10:16

Nedavno je Općina Nerežišća dobila još jedno priznanje za svoj doprinos razvoju obrtništva na otoku Braču, što je potvrda općinskim nastojanjima u stvaranju pozitivne poduzetničke klime. Na jubilarnoj obljetnici 30. godina osnutka Udruženja obrtnika Brač ovo priznanje i zahvalnicu u ime Općine Nerežišća primio je općinski načelnik g. Lovro Kuščević.


Predsjednica udruženja obrtnika gospođa Danica Baričević ustvrdila je kako je Općina sa svojim angažmanom doprinijela razvoju obrtništva, stvorila preduvjete za poduzetnički razvoj, a naročito su prepoznata ulaganja Općine u poduzetničku zonu u Nerežišćima i Bazen za eksploataciju kamena Donji Humac. Sve to rezultiralo je činjenicom da je danas nezaposlenost u Općini ispod 10 %, općina smo sa najvećim brojem kamenoloma, u poslovnim zonama imamo 25 poduzetnika sa preko 200 uposlenih, a najveći dio općinskog proračuna usmjeren je upravo u izgradnju poduzetničke infrastrukture.

Naravno da svako priznanje godi onome tko ga dobiva, no naročito smo ponosni na činjenicu da se radi o priznanju za razvoj poduzetništva i da ono dolazi upravo od strane tih istih poduzetnika.

Hvala lijepa svima koji su prepoznali naš trud, a mi ćemo se truditi nastaviti biti potpora svim projektima koji su usmjereni ka otvaranju novih radnih mjesta. Koristim priliku još jednom zahvaliti se Splitsko dalmatinskoj županiji na pomoći koju nam pruža u ovim projektima te izraziti nadu da će konačno i Vlada Republike Hrvatske prepoznati razvoj naših poduzetničkih zona i uključiti se u njihovu izgradnju, što danas nije slučaj.

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.