LOKALNI IZBORI 2021


- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


DOVRŠENI SU RADOVI U DONJEM HUMCU I NEREŽIŠĆIMA PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 08:08

Dovršeni su radovi na podizanu kvalitete i sigurnosti elektroopskrbe, vodoopskrbe i prometne infrastrukture u Donjem Humcu i Nerežišima...U suradnji HEP-a - Pogon Brač, Vodovoda Brač i Općine Nerežišća izvršeni su radovi na podizanu kvalitete i sigurnosti elektroopskrbe, vodoopskrbe i prometne infrastrukture u Donjem Humcu i Nerežišima.

Radovi u Donjem Humcu izvršeni su na dionici od "Stagnice" do "Pijace", a u Nerežišćima od "Rokove" do Trga sv. Margarite, uključujući i "Grižicu".

HEP je izvršio polaganje visokonaponskih i niskonaponskih kabela čime je dodatno pojačana sigurnost i kvaliteta elektroopskrbe potršača, dok je vodovod Brač izmijenio postojeće dotrajate instalacije i značajno poboljšao vodoospkrbu u oba naselja. Usporedno s tim radovima izvršeno je i podzemno pojačanje kabela javne rasvjete te asfaltiranje - betoniranje dionica na kojima su vršeni radovi.  

Ovako to sada izgleda u Donjem Humacu

1234

A ovako je izgledalo-izgleda u Nerežišćima

123456789919293949596979899991

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.