- Prijava OV- Službeni dokumenti

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


Prvi korak kandidiranja izgradnje infrastrukture za poslovnu zonu Balun - Vrpovje u Nerežišćima uspješno je odrađen. PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 03 Ožujak 2014 13:13

Kao što smo ranije pisali Općina Nerežišća je prema EU fondovima kandidirala projekt izgradnje infrastrukture za poslovnu zonu Balun - Vrpovje u Nerežišćima.


MRRFEU je prekontroliralo kompletnu dokumentaciju i ustanovilo kako je općinksa prijava "zadovoljila uvjete za registaciju", te je pokrenut postupak ocjenjivanja projekta.
Ovo je još jedna potvrda dobrom i pedantnom radu općinske uprave, te ostaje za nadati se kako će ovaj projekt biti ocjenjen kao prihvatljiv, da ćemo uspješno proći i ostale faze ocjenjivanja i dobiti tražena sredstva za dovršenje ovog prevažnog i opsežnog projekta koji će značiti otvaranje novih radnih mjesta u našoj Općini.

Preuzmite dokument - MRRFEU - obavijest o registraciji putem linka, OVDJE.

 

 

Korištenjem stranice nerezisca.hr pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine funkcionalnostiVam neće biti dostupne. Vise o kolacicima procitajte u uvjetima koristenja.

Prihvacam kolacice na ovoj stranici.